Gepubliceerd: 8 januari 2018
Standplaats: Utrecht
Opleidingsniveau: HBO/WO
Uren: 40
Functiecategorie: Commercieel
Dienstverband: Bepaalde tijd met uitzicht op vast

Heb je een track record in het closen van deals? En lijkt het je interessant om staffing bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie? Voor onze vestiging in Utrecht zijn we op zoek naar een:

 

Sales Manager Staffing Market

 

OnRecruit is een snelgroeiend internationaal technologie bedrijf, actief in de recruitment markt. Het team bestaat momenteel uit 17 mensen die verdeeld zijn over onze vestigingen in Utrecht en Krakow, Polen. Met een eigen ontwikkelde state of the art technologie (winnaar van de Recruitment Tech Award 2017) helpt OnRecruit haar klanten met het digitaal transformeren op het gebied van recruitment. De klanten van OnRecruit bevinden zich in Nederland, diverse andere Europese landen en in de Verenigde Staten. Het afgelopen jaar is het team qua omvang meer dan verdubbeld en de verwachting is dat dit groeitempo de komende jaren zal doorzetten. Klanten van OnRecruit zijn enerzijds de middelgrote tot grote Staffing bedrijven (zowel nationaal als internationaal) zoals uitzenders en detacheerders en anderzijds grote werkgevers in diverse industrieën. Kernwoorden die OnRecruit typeren: Informeel, hecht, slim, verantwoordelijk, respectvol, gedreven, levensgenieters, divers.  Mensen die bij OnRecruit werken hebben verschillende professionele achtergronden en nationaliteiten. 

 

Mafalda, International Sales Executive, ervaart het werken bij OnRecruit als volgt: 

“Working at OnRecruit is like experiencing the 1st day in a new job every day. A challenging yet friendly environment, where in fact every thing I do has an impact in the company, makes me want to work harder, go further, knowing I can rely on my colleagues to do so. The feeling of growing with a company and with a team that cherishes my work, recognizes my effort, listens to my suggestions, gives me feedback in order to improve what is lacking and congratulates me on my achievements, makes it the best place for me to work”.

 

De functie: 

Je bent verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten binnen de Staffing industrie en voor het laten groeien en succesvol maken van deze klanten als ze eenmaal aan boord zijn. Je werkt samen met collega’s van Marketing en Business development op het gebied van lead generatie en opvolging van leads, en met collega’s van Customer Success bij het laten groeien en succesvol maken van nieuwe klanten die je aanbrengt. Je werkt in eerste instantie zelfstandig en afhankelijk van de gerealiseerde groei behoort aansturing van nieuwe Sales collega’s in de nabije toekomst tot de mogelijkheden. Je communiceert met prospects en klanten op zowel directie niveau als met stakeholders binnen diverse disciplines. Prospects bevinden zich in Nederland en in andere Europese landen.

 

Wat vragen we:

– Je bent in staat om kansen in de markt te identificeren en te vertalen naar deals, je bent een “closer”.

– Je hebt succesvolle ervaring opgedaan in consultative selling 

– Vloeiende Nederlandse en Engelse beheersing in woord en geschrift 

– Bij voorkeur heb je een goede kennis van de recruitment markt

 

Wat bieden we je: 

– De mogelijkheid om persoonlijk mee te groeien met OnRecruit

– Werken in een unieke informele sfeer met een hecht team 

– Werken aan de voorkant van technologische innovatie 

– Een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

– Een goed salaris met interessante bonusregeling 

– Een laptop van de zaak, vergoeding van al je mobiele telefoonkosten en een zeer flexibele vakantiedagen regeling

 

Klinkt dit interessant voor je? Solliciteer dan nu. Mocht je vragen hebben over de functie, bel dan met Rob Nijssen, COO (06-52055729) of René Bolier, CEO (06-11604603)